IVECO LIVE CHANNEL e нова транспортна онлайн платформа

26.10.2020

IVECO LIVE CHANNEL e нова транспортна онлайн платформа

IVECO LIVE CHANNEL осигурява виртуален дом за клиенти и последователи на IVECO, за да се срещат, взаимодействат и наслаждават на пълно потребителско изживяване с марката.

[✕]

IVECO вижда изключителна възможност в това да поведе дигиталната трансформация на контакта с клиентите в настоящата трудна ситуация и тенденциите в дигитализацията: марката създаде за рекордно кратко време нова платформа за онлайн излъчване, за да разшири допълнително и да развие връзките си с клиентите и света на транспорта.


IVECO заема водеща позиция в дигиталната трансформация на контакта с клиентите и стартира IVECO LIVE CHANNEL – новата платформа за онлайн излъчване на компанията (първа в сектора), посветена на общността на марката и света на транспорта.

Във времето на радикална трансформация, когато пандемията ускори тенденцията за дигитализация, пренасяйки хората и бизнеса във виртуалния свят, IVECO вижда възможност да създаде изцяло нов начин за утвърждаване на отношенията си с клиентите, индустрията, автомобилните ентусиасти и широката общественост.

Новата платформа IVECO LIVE CHANNEL е разработена за рекордно кратко време и стартира своя глобален англоезичен канал. Скоро ще бъдат добавени раздели, посветени на Франция, Испания, Германия, Италия и Полша, които ще предложат специфично за страната съдържание на местния език.

Томас Хилзе, президент на марката IVECO, казва: „В IVECO искаме да сме първи също и в прехода към цифрови решения: IVECO LIVE CHANNEL е новият виртуален дом на нашата марка, където можем да се срещнем и взаимодействаме с нашите клиенти по нов начин и да им дадем възможност да открият очарователния свят на IVECO в среда с развлекателен стил. Това не е просто инструмент за социално дистанциране: това е наистина бъдещето!“

„IVECO LIVE CHANNEL е истински уеб канал, създаден да ангажира, информира, забавлява и взаимодейства с нашите клиенти и света на транспорта, добавя Мария Лаура Ясконе, директор на IVECO за глобален бранд маркетинг. „Подходихме към него като към телевизионен канал, с график на излъчване и редакционен план, който ще бъде непрекъснато обновяван.“

IVECO LIVE CHANNEL ще предлага видеоматериали по заявка, обхващащи всички аспекти от дейността на марката, и ще излъчва дигиталните й събития в онлайн предавания, поддържани от интерактивни инструменти. Платформата ще осигури и виртуална класна стая, където IVECO ще провежда своите обучителни програми за търговци.

Графикът на канала ще осигури достъп до целия видеоархив на IVECO, организиран в шест категории:
• НЕ СПИРАЙ: ЕМОЦИЯ: записи и видеоматериали от събития и конвенции на марката;
• НЕ СПИРАЙ: ПЛАНЕТА: видеоматериали за дейностите и инициативите на IVECO за устойчиво развитие на планетата;
• НЕ СПИРАЙ: ОБУЧЕНИЕ: за образователни видеоматериали, обучения и семинари;
• НЕ СПИРАЙ: ПРОДУКТИ: за видеоматериали за продуктите и услугите на IVECO;
• НЕ СПИРАЙ: КОНФЕРЕНЦИИ: за онлайн предавания на живо и записи на конференции, пресконференции и интервюта;
• НЕ СПИРАЙ: ИСТОРИЯ: за преглед на богатото наследство на IVECO чрез исторически видеоматериали.

IVECO LIVE CHANNEL ще предложи място на първия ред за достъп до онлайн предаванията на IVECO на клиентите и водачите на IVECO камиони, журналисти, последователи в социалните медии и любители на транспорта. Това ще бъдат истински дигитални събития, като участниците ще се регистрират, за да присъстват и да получават материали за конференции и да участват в интерактивни анкети в реално време.

Новият канал ще осигури и нова платформа, където IVECO ще мигрира своите програми за дигитално обучение на търговци, използваща най-модерните инструменти за обучение и оценяване.

IVECO LIVE CHANNEL вече работи и предлага богат избор от видеоматериали за гледане по заявка: https://ivecolivechannel.com/

<< Обратно към новините