DAF Trucks отличи ZF

04.09.2020

DAF Trucks отличи ZF

Производителят на възли, агрегати и системи за автомобилната индустрия ZF е отличен с четири награди на DAF Trucks за управление на ефективността на доставките.

[✕]

 
ZF получава най-високото отличие на DAF - Master, както и наградите Leader – два пъти и Achiever. Наградата Leader е присъдена от холандците и за неотдавнашното придобиване на WABCO.

Оценявайки разработването на нови продукти, оперативната подкрепа и групирането на бизнеса, наградите се дават за високи постижения в ключови области, включително продуктови иновации и непрекъснатото повишаване на производителността.

Най-високата награда на DAF – Master e присъдена на ZF за водещия им продукт при съединителите. Холандците са дали само две награди Master, за които са се конкурирали около 60 компании.

ZF получава наградата на DAF – Leader за своите продукти за трансмисии, а награда Achiever - за, това което предлага в сегмента на амортисьорите и модулите за окачването.

Новото подразделение на ZF за системи за контрол при търговски превозни средства, създадено след неотдавнашното придобиване на WABCO също получава награда Leader - за цялостното си представяне при формиране на резултата на групата.

WABCO е отличена и за това, че предоставя на DAF ключови продукти, включително водещата в индустрията система за предотвратяване на сблъсъци OnGuard ™.

DAF Trucks отчита значителните подобрения в качеството и производителността на WABCO през последната година, като отличава бизнеса на компанията като Leader след като преди това е бил на ниво Achiever. Досега с Leader са отличени по-малко от една четвърт от доставчиците на DAF.

„За нас е чест да получим четири награди от DAF Trucks. Те отразяват нашия непоколебим ангажимент за постигане на най-високи нива на производителност като водещ доставчик в индустрията за търговски превозни средства “, казва Вилхелм Рем, член на Управителния съвет на ZF Friedrichshafen AG.

<< Обратно към новините