IAA 2021 с нов формат и концепция

22.07.2020

IAA 2021 с нов формат и концепция

Изложението IAA продължава да се развива през цялата си 123-годишна история, но през 2021 г. в Мюнхен ще бъде положен нов старт. Можете да видите новия IAA за първи път в столицата на Бавария от 7 до 12 септември 2021 г.

Удоволствие или устойчивост при шофирането, в град или държава, индивидуална или обществена - мобилността често се изобразява като да или не. Все пак в действителност мобилността е голямо И. IAA ще се фокусира върху това ново разнообразие с платформа за множеството видове мобилност. Тук влизат не само автомобили, но и дронове, електронни велосипеди, електронни скутери, велосипеди - както и обществения транспорт. ИАА се отваря и ще комбинира различни потребности от мобилност.

Каква ще бъде програмата?

Среща за мобилност в индустрията - мобилността среща специалисти от промишлеността, науката, политиката и общността

Срещата на върха в изложбения център в Мюнхен е място за професионалисти, които да се срещнат и да разгледат презентациите на марки и продукти. Иновациите, а не цялата продуктова гама, заемат централно място. Именно поради тази причина срещата е решаващ фактор и целенасочено ограничава изложбеното пространство.

Има място за конференции и дискусии, както и за официални медийни и онлайн събития. По класическия формат на търговски изложения, на срещата са поканени професионалисти, както и представители на бранша за мобилност и технологии. Това ще бъде и форум за обществени дискусии и обмен. Голяма гама от продуктовите премиери ще бъде показана там в рамките на шест дни.

Blue Lane: Мобилността, оживяла с всички сетива - IAA Test Track за устойчива мобилност

Линията между Messe München и центъра на града се трансформира в синя лента, превръщайки се в трансфер и тестов маршрут за устойчиви технологии. Тук посетителите могат да изпробват и да изживеят нови видове мобилност и технологии за задвижване с ниски емисии като част от пилотен проект. Синята лента интегрира автомобилния трафик с местния обществен транспорт, за да създаде мултимодален транспортен маршрут.

Отворено пространство: мобилност за граждани - мобилността се среща с всички хора

Отвореното пространство ще открие IAA 2021 и ще се хареса на широката общественост. Различни ключови локации в сърцето на Мюнхен, включително Marienplatz и Odeonsplatz, ще бъдат използвани като място за провеждане на обществен диалог за визии, иновации и устойчиви решения за мобилност на бъдещето. Богатата програма, интегрираща най-доброто от двата свята от развлечения и информация, ще улеснява директния контакт между потребителите и производителите. Тук ще се обсъждат решенията на бъдещето - с новатори, и с експерти.

<< Обратно към новините