Шест нови луксозни Scania Irizar i6s за БИОМЕТ

13.07.2020

Шест нови луксозни Scania Irizar i6s за БИОМЕТ

Въпреки затрудненото преминаване на границите, в условията на COVID-19 и съпътстващата кризисна ситуация в световен мащаб, Скания България достави на своя дългогодишен партньор Биомет шест нови луксозни туристически автобуса Scania Irizar i6S.

[✕]

 

Луксозните туристически автобуси са от един от хитовите модели на испанския производител. В гамата на Irizar моделът i6s е веднага след супер луксозния i8, като често при конфигурирането на отделните превозни средства споделя неговото оборудване и не му отстъпва по комфорт.
Доставените за БИОМЕТ превозни средства, предназначени за пътуване на дълги разстояния, са с най-високото ниво на оборудване при модела.Салонът разполага с 49 комфортни пътнически седалки. Хладилник, тоалетна, аудио система, климатизация с отделен температурен контрол за салона и за мястото на водача са само малка част от дългия списък с оборудването за комфортно пътуване. Налични са, разбира се и системи за безопасност на пътниците и в помощ на водача.С пускането в движение на новите автобуси БИОМЕТ подменя ритмично част от автопарка си и както е традиция години наред, продължава да осигурява модерен, комфортен и качествен превоз на своите клиенти.

 

<< Обратно към новините