Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

SAF-HOLLAND публикува ново ръководство за дизайн

08.07.2020

SAF-HOLLAND публикува ново ръководство за дизайн

Новата версия съдържа технически подробности за серията SAF INTRA, предназначени за производителите на превозни средства. Освен че актуализира своето ръководство, групата е добавила и нови продукти.

[✕]

 

На производителите на превозни средства са предоставени всички съответни размери и технически данни за различни въздушни окачвания и версии на мостовете, в т.ч., за първи път - и за хидравлично задвижвания мост SAF INTRA CD TRAK..

Справочното ръководства, предназначено за инженерните отдели на производителите на ПС, работещи със системи SAF-HOLLAND, съдържа всички важни детайли за различните версии на мостовете и въздушното окачване, например пружини, размери на осите, както и различни възможности за комбинации. Налична е необходимата информация за повдигащи се мостове, компоненти на пневматично окачване и спирачките. Съдържанието е допълнено с инструкции за заваряване, за монтаж, както и със стойностите, необходими за настройване.

За първи път производителите на превозни средства могат да намерят цялата информация на хидравлично задвижвания мост SAF INTRA CD TRAK. Той поема задвижването на ремаркето и с натискането на един бутон поддържа влекача на труден терен.

Обект на новото издание е и версията на моста INTRA S9-3718 с единични гуми за максимално натоварване на ос 9000 кг. В сравнение с спирачката 420x180 или единичните 22.5 ”гуми, новата версия INTRADRUM спестява 17 кг тегло. Новият преглед за производителите на превозни средства предоставя и техническите подробности за новите, приспособими спирачни апарати SBS 2220 H01 и Knorr ST6.

<< Обратно към новините