Предварителните продажби на Nikola Badger започнаха

07.07.2020

Предварителните продажби на Nikola Badger започнаха

Вече можете да поръчате пикапа Nikola Badger, въпреки че изминаха само няколко месеца от представянето на концептуалното превозно средство. Премиерата на футуристичния пикап, наречен Badger, ще се случи тази година.

[✕]

 

Nikola Motors, за разлика от Tesla, който редовно забавят представянето на автомобилите си и стартират производство, изглеждат готови да спазват обещанията си. След като представи концепцията за пикапа Badger през февруари тази година, производителят започва да го продава и обяви премиерата му за събитието Nikola World между 3 и 5 декември.

Предварителните поръчки, получени преди 15 ноември, също ще бъдат въведени в томбола за нов Badger, могат да получат обратно част от депозита - до $5000 от крайната покупна цена на автомобила, и ще бъдат поканени на дебюта на Badger в Nikola World.

Пикапът е готов да смае публиката с инвативните си решения, напрмер непрекъснат ъпрейт х системите, влизане без ключ, независимо управление на въртящия момент на всяко колело, 906 к.с., 15 киловата експорт на мощност с 220V и 110V, връзки в камиона за укрепване на товар, скрит хладилник, пробег до 900 км. и водоустойчиви дисплеи. Компанията предлага превозното средство както с горивни клетки, така и с пакет електрически батерии.

Серийното му производство ще започне през 2022 година.

<< Обратно към новините