Volvo Group получи награда за екология

29.06.2020

Volvo Group получи награда за екология

Volvo Group North America получи награда от Министерството на енергетиката на САЩ за намаляване на отпадъците в няколко свои съоръжения.

[✕]

Наградата Better Practice се връчва за иновативни и водещи в индустрията постижения в прилагането и насърчаването на практики, принципи и процедури за управление на енергията. Volvo Group бе избран сред рекорден брой кандидати, които се бореха за отличието.

Volvo Group предприе няколко инициативи в своите съоръжения, за да може да работи без депа за отпадъци. За да достигне до това ниво на екологичност Volvo Group проведе множество проучвания за намиране на възможности за намаляването и рециклирането на отпадъците. 

Понастоящем четири производствени съоръжения на Volvo Group в САЩ са сертифицирани, а други три са в процес на получаване на сертификати. Процесът на сертифициране включва документиране и картографиране на всички видове отпадъци и прилагане на програма за намаляване и рециклиране на отпадъците. На всеки три години сертифицираните обекти трябва да кандидатстват за повторно сертифициране от Комитета по околната среда на Volvo Group.

<< Обратно към новините