Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио 2021

19.06.2020

Ивет Лалова и Mercedes-Benz заедно по пътя към Токио 2021

Силвър Стар ще подкрепи лекоатлетката в подготовката й за олимпиадата догодина.

[✕]

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България Силвър Стар ще подкрепи най-бързата българка Ивет Лалова в подготовката й за олимпиадата в Токио през 2021 г. Ивет се довери на новия Mercedes-Benz GLE за своето комфортно и сигурно пътуване за състезания и подготвителни лагери у нас и в Европа.

"Благодаря на Силвър Стар за подкрепата по пътя към моята пета олимпиада. Марката Mercedes-Benz е истински символ на успеха и за мен е чест да си партнираме. А автомобилът, който ще бъде част от моето ежедневие и подготовка, е перфектната комбинация от бързина и надеждност", споделя лекоатлетката.

"Ивет Лалова олицетворява силата на духа и е пример за това как с труд и мотивация се постигат високи резултати. Радваме се, че можем да я подкрепим по време на подготовката й за олимпийските игри догодина. Спортът и състезателният дух винаги са били част от ДНК-то на Mercedes-Benz. А новият GLE с вградените в него интелигентни технологии и иновативни системи за безопасност е незаменим партньор в пътуванията“, допълва Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

 

<< Обратно към новините