Самосвал с термоизолация от Schmitz Cargobull

10.06.2020

Самосвал с термоизолация от Schmitz Cargobull

Schmitz Cargobull разширява портфолиото си и вече предлага самосвал M.KI с термоизолация.

[✕]

През последните години пътностроителните компании увеличиха изискванията си за превоз на настилката тармак. За да отговори на тези изисквания един самосвал трябва да бъде термоизолиран и да има температуроустойчиво покривало, за да се предотврати загубата на топлина от превозвания материал.

Поради тази причина Schmitz Cargobull вече предлага и самосвал M.KI с термоизолация. Той с капацитет 18 куб. м и е идеален за транспортиране на по-малки количества тармак. Термоизолацията добавя само около 195 кг тегло в ремаркето. По-малките обеми и подобрената маневреността са особено удобни при работа в ограничени пътни пространства, както често се случва на строителните обекти.

M.KI с пълна термоизолация включва богатия опит на Schmitz Cargobull в областта на транспорт на стоки с контролирана температура. Оптимизираната конструкция на корпуса осигурява нисък център на тежестта, като по този начин повишава стабилността на накланянето. Първокласното температуроустойчиво покритие на корпуса има електрически плъзгащ се брезент, който може да се управлява безопасно и удобно от нивото на земята.

 

<< Обратно към новините