IVECO възобновява производството в Италия и Испания

07.05.2020

IVECO възобновява производството в Италия и Испания

IVECO, търговската марка за автомобили за работа на CNH Industrial NV, обяви готовност да възобнови производството си в заводите в Италия и Испания.

[✕]

Те бяха временно затворени през март, за да се защитят служителите и да се отговори адекватно на мерките на местните власти за ограничаване на разпространението на епидемията от COVID-19.

Заводът на IVECO в Сузара (Италия) е възобновил производство на 4 май, докато в Бреша (Италия), Мадрид и Валядолид (Испания) са готови за рестарт на 11 май. Брандът работи със своите доставчици, за да осигури необходимата наличност от части и постепенно да увеличава производството си, за да отговори на изискванията на клиентите.

Здравето и безопасността на служителите и клиентите са най-важните приоритети за IVECO, предприела мащабни мерки за гарантиране на защитата им. Действията включват дезинфектиране на съоръженията, на работните станции и на инструментариума, както и осигуряването на лични предпазни средства, маски и щитове за лице, ръкавици и гел за дезинфекция на ръцете. Разпределението и работните процеси в централата са реорганизирани, за да се гарантира, че всички служители са в състояние да поддържат безопасно социално разстояние, докато работят.

Томас Хилзе, президент на бранда IVECO, заяви: „IVECO е готов да продължи напред! Сега рестартираме производството на превозни средства, от които нашите клиенти се нуждаят, за да поддържат своите автопаркове и да изпълняват важната роля на транспорта в нашите икономики.

Клиентите ни са на първа линия в сегашната криза, поддържайки жива веригата на доставки - доставяне на стоки от първа необходимост като медицински консумативи, храна и гориво. Ние сме много горди и благодарни на нашите шофьори, които никога не са спирали работа, което е от решаващо значение за европейската икономика. Ние останахме на тяхна страна през целия период на ограничения, с нашите дилъри и сервизи, осигуряващи подкрепа, като гарантирахме безопасността на всички - и ще продължим да го правим."

С възобновяването на производството, разработката на новия IVECO S-WAY ще продължи, а доставките за много чакащи клиенти ще започнат да се изпълняват.

<< Обратно към новините