НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Включете се в 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Финалът на състезанието на Scania за най-добър млад шофьор на камион – на живо по интернет

07.09.2012

24 от най-добрите млади шофьори на камиони в Европа започват днес битка за титлата Young European Truck Driver (YETD) 2012 в състезанието на Scania. Финалът е в Сьодертале, Швеция. Победителят ще бъде обявен в събота – 8 септември, след финална надпревара по прецизно шофиране между най-добрите...

[✕]

24 от най-добрите млади шофьори на камиони в Европа започват днес битка за титлата Young European Truck Driver (YETD) 2012 в състезанието на  Scania. Финалът е в Сьодертале, Швеция. Победителят ще бъде обявен в събота – 8 септември, след финална надпревара по прецизно шофиране между най-добрите.

През тази година в отделните кръгове на състезанието се включиха над 70 000 участници, което е нов рекорд в ежегодната надпревара. Scania очаква голям интерес и над 10 000 зрители на финала между 11 и 15:30 ч в събота. Събитието ще се излъчва на живо на уебсайта http://www4.scania.com/en/sdc-2012/.Живото предаване е достъпно и в социалните мрежи Twitter и Facebook.
По време на двудневната надпревара, шофьорите ще се състезават в майсторско и икономично управление, осигуряване на товара и безопасно маневриране.

<< Обратно към новините