Schmitz Cargobull с нов уебсайт

21.04.2020

Schmitz Cargobull с нов уебсайт

Потребителските навици за четене онлайн са вдъхновили компанията за новия облик на сайта.

[✕]

Технологичните иновации на Schmitz Cargobull в сегмента на ремаркета са вдъхновили новия уебсайт на компанията, който е базиран на предпочитанията на клиентите.

Сайтът, www.cargobull.com, има нов облик, както и по-интуитивна навигация и структура, които са внимателно проектирани възоснова на данните от предишната версия.

Новият сайт е създаден, за да оптимизира оформлението, скоростта и представянето на страниците и е съвместим с всички устройства. Той предлага цялостна функция за търсене, включително опция за търсене на най-близкия сервизен партньор за ремонт и поддръжка на оборудването на Schmitz Cargobull.

Той също така съдържа богата информация за качествените рифъри, ремаркетата със странични щори, самосвалните ремаркета, контейнерните шасита, както и детайли за специализираните екипи, с които да се свържете. Освен това потребителите могат да научат повече за 128-годишната история на компанията.

Английската и немската версия на уебсайта вече са налични, като в следващите седмици ще бъдат добавени и версии на други езици.

<< Обратно към новините