Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Разнообразни варианти на MAN TGE от MVB Truck and Bus Bulgaria

14.04.2020

Разнообразни варианти на MAN TGE от MVB Truck and Bus Bulgaria

Кампания за активно предлагане на наличните на склад нови лекотоварни автомобили MAN TGE стартира MVB Truck and Bus Bulgaria, официален вносител на немската марка у нас.

[✕]

Идеята е, че в момента, в условията на мерки срещу пандемията, на изключително високи обороти работят фирмите за доставка на разнообразни стоки. Много често доставките са от врата до врата, а разнообразните версии на MAN TGE са готови решения за такъв бизнес, особено при работа в градска среда.

Другото предимство на най-малкия лъв е, че това е продукт, предлаган от утвърден производител на камиони. И обслужването му става по модела за тежкотоварни автомобили – с фокус върху бизнеса на клиента.

В момента при MVB Truck and Bus Bulgaria е налична почти цялата гама от разнообразните варианти на TGE с допустима максимална маса от 3,5 до 5,5 тона, подходящи за всякакви операции. Предлага се класическият Panel Van с товарен обем от 9,9 куб. м, 11,3 куб. м, 13,6 куб. м, 14,4 куб. м, 15,5 куб. м, 17,5 куб.м. Налични са шаси-кабини – ненадстроени и такива оборудвани с бордови надстройки с капаци, бордови надстройки с олекотена двустранна щора, хладилен фургон с падащ борд… Предлага се и петтонно пътническо изпълнение с 19+1 места.

При различните версии задвижването 4х2 е предно или задно, като при най-тежките варианти колелата на задния двигателен мост са сдвоени. Двигателят е двулитров турбодизел Евро-6 с максимална мощност 140 или 177 к.с.

С най-малкия си модел в гамата – TGE, мюнхенският производител на товарни автомобили предлага на своите клиенти решения в широкия диапазон от 3 до 44 тона. TGE е наличен с две колесни бази, три височини и три дължини, а максималният обем на товарното му пространство е 18,4 куб. м.

Част от предлаганите от MVB Truck and Bus Bulgaria в рамките на кампанията разнообразни варианти на MAN TGE могат да бъдат разгледани и поръчани тук.

<< Обратно към новините