Безплатна техническа проверка за автомобили Mercedes-Benz

10.04.2020

Безплатна техническа проверка за автомобили Mercedes-Benz

От днес Силвър Стар предлага безплатна диагностика на състоянието на всички Mercedes-Benz автомобили. Собствениците им могат да се възползват до края на месец май от техническата проверка при заявка за смяна на зимни гуми с летни.

[✕]

Новата услуга идва в допълнение на предоставените по време на извънредната ситуация онлайн и дистанционни консултации, услугата „от врата до врата“ и доставките на оригинални резервни части с куриер. Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz разширява пакета от безплатни услуги, за да подпомогне своите клиенти при поддържането на изправно състояние на техния автомобил, когато им е най-необходим за безопасно придвижване, и да гарантира сигурността им на пътя. 

Сервизната дейност може да бъде организирана дистанционно, като клиентите не е необходимо лично да посещават обектите на Силвър Стар. Напълно безплатно компанията изпраща до техен адрес технически консултант, който да приеме и придвижи автомобила до оторизираните сервизи за смяна на гуми или отстраняване на повреда. Автомобилите подлежат на специална дезинфекция както при прием, така и преди предаване с цел гарантиране на сигурността и здравето на клиентите и служителите. 

<< Обратно към новините