СТЕ Трейлърс България с нов уебсайт

26.03.2020

СТЕ Трейлърс България с нов уебсайт

Наскоро СТЕ Трейлърс България стартира собствен уебсайт - www.ctetrailers.bg. Той е съобразен с визията и стратегията на компанията и цели да помогне за по-добро удовлетворяване нуждите на клиентите

[✕]

Уебсайтът е създаден практичен, свеж и интуитивен с добри възможности по отношение на функционалност и оферти.

СТЕ Трейлърс България е част от семейството на CTE Trailers - компания, създадена преди 15 години с ясното намерение да подкрепя и консултира транспортната индустрия. Българският клон на компанията се развива положително и от фирмата смятат, че новият им уеб сайт ще подсили това развитие. CTE Trailers България работи с големи транспортни компании, но и също с превозвачи със среден и малък бизнес. Нашата цел е да оставим отпечатък на българския пазар в транспортната и мобилна индустрия, като обслужваме клиентите си с високи постижения и предоставяме услуги, подходящи за техните нужди“, казва Георги Балтов, търговски директор на компанията.

На www.ctetrailers.bg клиентите могат да намерят следната информация:


 

  • Оригинални резервни части Krone. Ключов момент в работата със СТЕ Трейлърс България, в допълнение към продажбата на търговски превозни средства, е предлагането на разнообразие от допълнителни услуги, като например продажба на оригинални резервни части Krone.
  • Сглобка и монтаж на надстройки. Цялото оборудване преминава през техническа проверка преди доставката. Предлага се и гаранция за всички продукти, за да гарантира дългосрочно партньорство, изградено на доверие.
  • Технически преглед, транспортни документи и гаранция на продукти.
  • Опции за финансиране чрез партньори. Чрез СТЕ Трейлърс България клиентите имат възможност за достъп до лизингово финансиране и банкови заеми. От фирмата помагат при събирането на нужните документи и намирането на най-добрия възможен партньор за финансови нужди на клиентите.
  • Финансиране чрез СТЕ Трейлърс. Друг вариант е да се ползва собствено финансиране от компанията, като покупката да се изплаща на вноски от 3 до 12 месеца.

Също така фирмата предоставя употребявани превозни средства за тези, които искат да започнат свой собствен бизнес и да закупят употребявано превозно средство като първа стъпка.

<< Обратно към новините