Сервизните центрове на Schmitz Cargobull работят

26.03.2020

Сервизните центрове на Schmitz Cargobull работят

Въпреки ограниченията, причинени от коронавирусната пандемия, 1700 партньорски центрове за обслужване на клиенти на Schmitz Cargobull са готови да помогнат.

[✕]

Като се вземат предвид националните регулаторни изисквания, сервизните партньори и клиентите са надеждно снабдени с резервни части.

В тези предизвикателни времена бързото и безопасно предлагане на услуги за операторите и водачите е по-важно от всякога. С транспорта си те осигуряват снабдяването на населението и заедно с нашата мрежа от партньори ще им помогнем да поддържат ефективно веригата на доставки, каза Борис Билич, директор по продажбите в компанията.

Доставката на резервни части чрез логистичната мрежа досега протича без значителни ограничения. Доставките от снабдителите са стабилни с много малки изключения и ежедневно ситуацията се контролира. Нашите партньори в сервизите са готови да окажат съдействие във всяка страна, въпреки че някои може да са с намалено работно време.

Въпреки това, 24-часовата услуга от Schmitz Cargobull Euroservice продължава да предоставя пътна помощ, добавиха от компанията. Горещата линия на компанията може да се открие на номер: 00 800 24 227 462 855, който е безплатен.

<< Обратно към новините