Irizar и Scania ще си сътрудничат в Германия

12.03.2020

Irizar и Scania ще си сътрудничат в Германия

Irizar подписа споразумение за сътрудничество с Scania Deutschland, за да предлага на германския пазар своята гама автобуси Irizar-Scania.

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

С това споразумение Irizar се надява да укрепи позициите си в сегмента на междуградските автобуси, предлагайки широка гама превозни средства от премиум сегмента. Тук попадат и моделите Irizar i8, i6S и i6 и крайградския Irizar i4.

Автобусите на Irizar ще се продават ексклузивно в Германия чрез дистрибуторската мрежа на Scania, която вече предлага богато портфолио от услуги, 17 специализирани технически центъра и мрежа от над 150 лицензирани сервизи, в допълнение към наскоро създадения център за употребявани автобуси.

Наличnostta на резервни части ще бъде гарантиранa от Scania Parts Center в Белгия, и от склад в Бремен, създаден специално за резервните части за Irizar.

Рафаел Стърлинг, новият изпълнителен директор на Grupo Irizar, коментира: „Ние насочваме усилията си, така че да продължим да утвърждаваме позиционирането си в Европа в близко бъдеще. Германия винаги е била стратегически пазар за Irizar и няма съмнение, че сътрудничеството между Irizar и Scania ще ни позволи да предложим на нашите германски клиенти добавена стойност по отношение на продуктите и услугите ни".

<< Обратно към новините