Тук за теб от Volvo Trucks България

04.03.2020

Тук за теб от Volvo Trucks България

Шведският бранд за цялостни транспортни решения Volvo Trucks отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар с мащабна кампания.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

По случай годишнината, Volvo Trucks България планира поредица от инициативи през цялата година и предоставя специални условия при подписване на договори за следпродажбено обслужване във всичките си сервизи в страната.

Кампанията с мото "Тук за теб" предвижда също месеци на отворените врати в сервизните центрове в България. Стартът бе даден в сервизен център Бургас през месец февруари.

През месец март „светлините на прожекторите“ са насочени към сервизен център Варна, а април е месецът на сервизен център Велико Търново. Сервизен център София избра месец май, а юни и началото на лятото бележат месеца на сервизен център Пловдив.

В съответните месеци Volvo Trucks предоставя ваучери за безплатна диагностика в комбинация с допълнителни отстъпки за обслужване, консумативи и вложени в сервиза части.

Volvo Trucks България представи и специална серия камиони, посветени на годишнината, с отличителен дизайн и характеристики, свързани с оптимална горивна ефективност, комфорт за водача и максимална производителност.

В края на април Volvo Trucks България ще представи и новите модели Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX на клиентите си и местния пазар, като част от честването на 20-годишнината на компанията. През есента пък са планирани активности с основен фокус върху водачите, които са в центъра на развойната дейност на новите продукти на Volvo Trucks.

Volvo Trucks България поставя началото на дейността си на нашия пазар преди 20 години с малък екип и един сервиз - в района на летище София. През 2006 г. компанията открива първи собствен сервизен център в столицата, построен и оборудван изцяло по международните стандарти на марката. Две години по-късно отваря врати сервизен център в Бургас, не закъсняват и сервизни локации в Пловдив (открит през 2011 г.), Варна (2015 г.), както и допълнително сервизно хале в София (2016 г.).

През последните три години, Volvo Trucks продължи да следва своята цялостна стратегия за устойчиво развитие, модернизация и увеличаване на капацитета на сервизната мрежа в страната, влагайки 2 млн. лева в новия си сервизен център в Бургас, открит през 2017 г.

Следва сервизна база във Велико Търново, която отваря врати през есента на 2018 г. и откриване на собствен сервиз в Пловдив през май 2019 г. С това общата инвестиция за развитието на сервизната мрежа у нас надхвърля 12 млн. лв.

<< Обратно към новините