Volvo Trucks празнува 20 години в България

27.02.2020

Volvo Trucks празнува 20 години в България

Световно известният шведски бранд за цялостни транспортни решения Volvo Trucks отбелязва 20 години от стъпването си на българския пазар. През тези години развитието е непрекъснато и устойчиво

[✕]

Volvo Trucks България през годините

Volvo Trucks България поставя началото на дейността си на нашия пазар преди 20 години с малък екип и един сервиз - в района на летище София. През 2006 г. компанията открива първи собствен сервизен център в столицата, построен и оборудван изцяло по международните стандарти на марката. Две години по-късно отваря врати сервизен център в Бургас, не закъсняват и сервизни локации в Пловдив (открит през 2011 г.), Варна (2015 г.), както и допълнително сервизно хале в София (2016 г.).През последните три години, Volvo Trucks продължи да следва своята цялостна стратегия за устойчиво развитие, модернизация и увеличаване на капацитета на сервизната мрежа в страната, влагайки 2 млн. лева в новия си сервизен център в Бургас, открит през 2017 г. Следва сервизна база във Велико Търново, която отваря врати през есента на 2018 г. и откриване на собствен сервиз в Пловдив през май 2019 г. С това общата инвестиция за развитието на сервизната мрежа у нас надхвърля 12 млн. лв.

Днес екипът на Volvo Trucks в България наброява над 160 души и компанията планира да отпразнува годишнината си със специално събитие през месец април. 

Инициативи по повод годишнината

По случай годишнината Volvo Trucks България планира поредица от инициативи в течение на цялата година. За цялата си сервизна мрежа в страната компанията предоставя специални условия при подписване на договори за следпродажбено обслужване. Кампанията се провежда под мотото "Тук за теб" и предвижда месеци на отворените врати в сервизните центрове в страната. Стартът бе даден в сервизен център Бургас през месец февруари. През месец март „светлините на прожекторите“ са насочени към сервизен център Варна, а април е месецът на сервизен център Велико Търново. Сервизен център София избра месец май, а юни и началото на лятото бележат месеца на сервизен център Пловдив. В съответните месеци Volvo Trucks предоставя ваучери за безплатна диагностика в комбинация с допълнителни отстъпки за обслужване, консумативи и вложени в сервиза части.

Volvo Trucks България представи и специална серия камиони, посветени на годишнината, с отличителен дизайн и характеристики, свързани с оптимална горивна ефективност, комфорт за водача и максимална производителност.

В края на април Volvo Trucks България ще представи и новите модели Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX на клиентите си и местния пазар, като част от честването на 20-годишнината на компанията, а през есента са планирани активности с основен фокус върху водачите, които са в центъра на развойната дейност на новите продукти на Volvo Trucks.

<< Обратно към новините