Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Volvo Group участва в проект за пътна безопасност

21.02.2020

Volvo Group участва в проект за пътна безопасност

Повече от 150 000 жертви на трафик инциденти са отчетени годишно в Индия. Сътрудничеството между шведски и индийски компании и институции цели да ги намали значително.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

Изводите ще бъдат използвани като нови практики в различни части на света, за да се засили безопасността на движението.

През 2018 г. Швеция и Индия подписаха споразумение за партньорство за иновации и безопасен транспорт. Това е пример как иновационното сътрудничество между държавите е възможно и може да създаде глобални ценности в областта на сигурността.

SITIS стартира в Стокхолм, в присъствието на г-н Нитин Гадкари, министър на транспорта и магистралите в правителството на Индия и г-н Томас Енерот, министър на инфраструктурата в правителството на Швеция в присъствието на изпълнителни директори и на различни шведски и индийски компании, академии и изследователски институти, държавни представители.

Ние знаем, че безопасността в движението по пътищата е от решаващо значение за просперитета и развитието в света и важна част от нашия бизнес модел. Но най-голямата печалба е, че SITIS вече съществува, е, че можем да участваме в проекта на Индия за намаляване на жертвите на пътя и по този начин положително да постигмем по-безопасна мобилност.

Всички можем да използваме тези знания, за да подкрепим усилията за безопасност на пътя в други части на света, както и в Швеция. Силните страни на Индия са на дигиталната арена и в привличането на водещи компании, изследователски и академични институти. Заедно имаме потенциал да ускорим напредъка в безопасността чрез нови и иновативни решения, казва Мартин Лундстед, изпълнителен директор на Volvo Group, един на инициаторите на SITIS.

<< Обратно към новините