Caddy се готви за световната си премиера

27.01.2020

Caddy се готви за световната си премиера

Динамични, уверени, спортни и в същото време практични - това ще бъдат новите Caddy и Caddy Cargo.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

Иновативни и същевременно 100% Caddy, ванът за градски доставки и семейното MPV навлизат в нови измерения. С повече системи за помощ на водача и напълно обновено ниво на дигитализация.

Caddy от пето поколение на Volkswagen Commercial Vehicles ще бъде напълно нов автомобил, но въпреки това ще носи всички познати предимства на марката.

Разработчиците заявяват, че Caddy отново ще бъде еталон за превозно средство в A сегмента на вановете за доставки в града и личните семейни MPV-та.

Това ще бъде просторно превозно средство с две колесни бази, което ще продължава да изпълнява, както традиционните транспортни операции на далечни разстояния, така и ежедневните рутинни дейности на търговците, доставчиците на услуги и семействата.

Концептуалният дизайн на новият Caddy става все по-комплексен. Ясно е, че през следващата година ще има много промени в малкия ван/MPV на Volkswagen Commercial Vehicles. Версия Cargo на Caddy подчертава новата линия във функционалната и практична категория. Проектът на дизайна показва ясно, че линията на покрива се наклонява леко надолу към задната част, късата колесна база е удължена, а самите колела са по-големи.

Светлинната LED графика в предната част е много иновативна. Предните светлини визуално удължават решетката и пренасят погледа директно към спортните, елегантни странични линии на каросерията. Проектодизайнът на Caddy ясно показва по-вертикално позиционираните и изтънени задни светлини. Всичко е различно, но големият товарен капацитет и гъвкавост остават. Функциите, които винаги са правели Caddy привлекателен за своите клиенти, се запазват. Накратко - 100% ново, 100% Caddy.Вариантът лек автомобил е с подчертан спортен акцент. С късата колесна база Caddy не само изглежда по-изчистен, но в действителност е по-широк и удължен. Новият Caddy ще бъде приет като интересна и практична възможност от много клиенти, включително и от запалените по спортните занимания и активното прекарване на свободното време.

Една от привлекателните му функции безспорно е огромният панорамен стъклен покрив, най-големият в този сегмент. Caddy загатва за изтънчения си спортен дизайн със спокоен и хармоничен екстериор. Това е предпоставка, че новият модел се лансира с цел да бъде еталон в своя клас.

В същото време множеството системи за подпомагане на водача намират място и в градския ван, и във семейното MPV. Caddy е "винаги свързан". Това означава, че автомобилът притежава собствено устройство за връзка с интернет с информация в реално време.

Ванът за доставки в града и семейната MPV версия на новия Caddy ще бъдат представени за първи път пред световна публика в края на февруари.

<< Обратно към новините