Новият Volkswagen Caddy с премиера през февруари 2020

20.12.2019

Новият Volkswagen Caddy с премиера през февруари 2020

Volkswagen Commercial Vehicles разкри важни детайли около появата на напълно нов Caddy. Световната му премиера ще е през февруари 2020 година.

[✕]

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

Производителите гарантират, че Caddy отново ще се превърне във флагман в A сегмента на вановете за доставки и на личните семейни автомобили.

Скиците от началната разработка на новото, пето поколение на Caddy показват, че през следващата година много аспекти на бъдещия компактен ван на Volkswagen ще бъдат различни. Концептуалните чертежи на вариантите на panel van на Caddy подчертават факта, че автомобилът напълно се вмества в съвременните тенденции в най-функционалния и практичен клас на превозни средства.

Проектът на дизайна показва всевъзможни конфигурации. Всичко може да е различно, но все пак остава големият товарен капацитет и вариативност. Точно тази характеристика винаги е правела Caddy привлекателен за клиентите му. Накратко: 100% нов, 100% Caddy.

Пример за по-близък до спортния изглед е например от леко наклонената линия на покрива. Както и скулптурно оформените големи странични зони - новото Caddy изглежда стройно, с цялостно "излят" дизайн. Може да се предположи, че в бъдеще повече клиенти, занимаващи се със спорт и и активни занимания в свободното си време, ще приемат новото Caddy за интересна и практична алтернатива.

Cargo версията на новото поколение на Caddy има няколко поразителни отправки към актуалния panel van, който сега е в серийно производство. Това включва по-изразено вертикално подредените тънки LED светлини отзад. Те ще се появят и във версията за пътнически автомобил. Скиците на концептуалното превозно средство показват по-голямо задно стъкло, важен елемент от версията за лек автомобил.

В съответствие с желанията на клиентите, комерсиално използваните версии на новия Caddy също ще имат непрозрачна задна врата и ще продължат да предлагат люлеещи се врати като опция.

По-големите колела, предната част на автомобила със компактна визия и LED светлини, по-тясната решетка на радиатора и по-голямо изглеждащо лого са допълнителни елементи на новия Caddy. Налице са всички предпоставки, че новият модел също се ще бъде еталон в своя клас.

<< Обратно към новините