Thermo King с престижна европейска награда за E-200

05.12.2019

Thermo King с престижна европейска награда за E-200

Thermo Kingбе удостоен с Европейската транспортна награда за устойчивост 2020. Призът бе връчен на компанията в категория "охлаждане и отопление" заради иновативната, напълно електрическа система за температурен контрол - E-200, подходяща за ванове и камиони под 3,5 тона.

[✕]

Превозните средства с E-200 отговарят на PIEK стандартите и на изискванията за достъп в града, касаещи нивата на шум в градска среда. Тъй като е изцяло електрическа, системата позволява движения в зони, ограничени за ниски емисии. Тя е безшумна, подходяща за изпълнение на нощни доставки в населени места.
С комбинация от контрол, удобство, използваемост и надеждност, E-200 е изцяло електрическо решение за електрически и стандартни превозни средства.

E-200 разполага с множество иновационни функции, които помагат за ефикасно охлаждане, включително специален преобразувател за постоянен капацитет и експлоатационна ефективност, компресор с променливи скорости за прецизен контрол над температурата, намален разход на енергия и повишена надеждност, както и "умен" контролер за управление на мощността и оптимизиране на генерираната и изразходвана енергия.

E-200 е plug and play решение, което не изисква инсталация. Нещо повече, производителността му е напълно независима от автомобила, като предоставя увеличен работен обем и по-ефективна поддръжка.

Контролерът за едно- и мултитемпературни камиони осигурява постоянен капацитет, независимо от оборотите на превозното средство. Фактор, който е в пряка връзка с потеглянето и спирането на превозното средство. Лесен за използване, интелигентен контролер за температура, който е в състояние да се погрижи за всеки товар по време на пътуване.

„Тази награда отразява фокуса, който Thermo King поставя върху иновациите и устойчивостта, въплъщавайки принципите ни като един от лидерите в бранша“, казва Франческо Инкалца, вицепрезидент продуктов мениджмънт и маркетинг в компанията.

<< Обратно към новините