Видеото на IVECO S-Way спечели престижни награди

19.11.2019

Видеото на IVECO S-Way спечели престижни награди

Филмът „Аз съм неудържим“ бе отличен с два приза на ADCI 2019 в Италия

[✕]

Италианският клуб на арт директорите (ADCI) награди видеокампанията на IVECO, разработена от глобалната комуникационна агенция Ogilvy, със сребро и бронз в тазгодишното издание на престижните награди за креативност на рекламната индустрия в Италия.

Кампанията, която промотира появата на новия IVECO S-Way, получи два приза на наградите ADCI 2019. Среброто е в категория Филми с брандирано съдържание, подкатегория Различна визия. Бронзът е в категория Бизнес и филмово майсторство, подкатегория Звукови и музикални ефекти.

Всяка категория беше оценявана от жури, съставено от членове на Италианския клуб на арт директорите, представител на рекламна агенция и независим криейтив професионалист. Те подбраха изпълнителите, демонстрирали най-впечатляваща креативност.

Кампанията се основава на концепцията „Аз съм неудържим“, отнясяща се към водача на IVECO S-Way и неговия начин на мислене. Емоционално зареденият филм е фокусиран към водачите. Лентата ги придружава по време на пътуванията им, за да подчертае как функциите за комфорт и свързаност на камиона и обслужването му подобряват живота на пътя, като ги правят наистина неудържими.

Във видеоклипа шофьорите пеят хита на Queen - Don’t Stop Me Now през различно време от денонощието - приготвяйки се за работа, зад волана, по време на почивки и в леглото си през нощта. Кулминацията е последователност от впечатляващите характеристики на IVECO S-WAY - „повече свързаност, повече комфорт, повече услуги, по-забавно от всякога“, а завършекът е мотото на новото IVECO - IVECO. DRIVE THE NEW WAY.

Мария Лора Ясконе, ръководител на бранд маркетинга на IVECO, коментира: „Много сме доволни, че филмът ни получава това важно признание, което според нас е заслужено. Тази вълнуваща видео кампания оказа силно въздействие, като ефективно предаде нашия ориентиран към водача подход в дизайна на новия IVECO S-Way. Видеото успя да създаде настроение и нетърпение от страна на нашите клиенти на различните пазари, да видят на живо VECO S-Way.

Филмът можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=xERXSNWxGGA&t=11s

<< Обратно към новините