55 MAN Lion’s City за Гдиня

14.11.2019

55 MAN Lion’s City за Гдиня

На тържествена церемония в средата на октомври MAN Truck & Bus Poland предаде общо 55 градски автобуси от типа MAN Lion's City на представители на пристанищния град Гдиня.

[✕]

Сред гостите на събитието бяха Войчех Шчурек, кметът на град Гдиня, Марк Мартинес, управляващ директор на MAN Truck & Bus Poland и представители на компаниите, отговорни за обществения транспорт в града - Gdynia PKM, PKA и ZKM.

MAN Truck & Bus предадоха 32 автобуса MAN Lion's City (версия A23), всеки с дължина 18 метра. Съчленените автобуси се задвижват от ефективни дизелови двигатели с мощност 320 к.с. (235 кВт), отговарящи на стандарт за вредни емисии Euro 6d, който влезе в сила на 1 септември 2019 г. Шестстепенната автоматична скоростна кутия EcoLife гарантира леко управление и възможно най-малък разход на гориво.

[✕]


Градските автобуси са оборудвани с климатични системи, USB портове със система за бързо зареждане и видеонаблюдение, така че жителите и посетителите на Гдиня да пътуват възможно най-безопасно и удобно.

Хората с увреждания и по-възрастните пътници също са взети под внимание. 16 седящи места могат да се достигнат бързо и лесно от вратата с нисък достъп. Автобусите разполагат с рампа за инвалидни колички и две просторни отделения за инвалидни колички.

<< Обратно към новините