Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Хилзе е новият бранд президент на IVECO

31.10.2019

Хилзе е новият бранд президент на IVECO

IVECO обяви назначението на Томас Хилзе за бранд президент на IVECO. Така, от 1 ноември, Томас Хилзе поема отговорността за глобалния мениджмънт на продуктите, за продажбите, маркетинга и развитието на мрежата на бранда IVECO.

[✕]

Той ще трябва да надгради в позиционирането на IVECO и да разшири присъствието на марката на световните пазари. Офисът на Хилзе ще бъде базиран в Торино, Италия.

Герит Маркс, президент автомобили за работа и специални превозни средства в компанията, коментира: "Щастливи сме да посрещнем Томас. Той се присъединява към нас във важен момент от историята ни, когато пуснахме новата лекотоварна гама на Daily, както и гамата IVECO Way с новия тежкотоварен камион IVECO S-WAY. Освен това, постигнахме значителен напредък в цифровизацията и сервиза, който предлагаме. Томас има безценен опит в бранша на автомобилите за работа, и богат международен управленски опит, който ще ни бъде полезен за бъдещите успех на марката IVECO по целия свят".

Томас Хилзе има впечатляваща визитка, като в 22-годишната си кариера е заемал мениджърски позиции за различни марки камиони, автобуси и автомобили за работа в Европа, NAFTA, Латинска Америка и Югоизточна Азия.

Хилзе е работил във всички аспекти на бизнеса - от продажби и бизнес развитие, до обслужване на клиенти и продуктово планиране, достигайки до позицията на изпълнителен директор. Той е завършил машинно инженерство и бизнес администрация, притежава магистърска степен по международни отношения.

<< Обратно към новините