Scania e Камион на Южна Америка 2020

14.10.2019

Scania e Камион на Южна Америка 2020

Новата генерация камиони на Scania беше избрана за Камион на годината Южна Америка за 2020-а. Изборът е направен от жури от 15 редактори в ресора превозни средства за работа, плюс специализирани журналисти от Бразилия, Аржентина, Чили и Перу. Наградата беше връчена на Fenatran, най-голямото транспортно-търговско изложение в Южна Америка.

[✕]

След появата на новото поколение Scania в Латинска Америка в началото на тази година, клиентите ни тук проявяват абсолютно същия ентусиазъм, както и в Европа “, казва КристофърПодгорски, президент и изпълнителен директор на Scania Южна Америка. „Новите камиони се оказаха изключителни, не на последно място в икономията на гориво, като по този начин стимулираха развитието на тежкотоварния транспорт, но и борбата срещу климатичните промени".

Възоснова на същите правила като на Камион на годината, южноамериканската награда се присъжда за камиони, излезли на пазара през последните 12 месеца. Журито взема своето решение въз основа на това кой камион е допринесъл най-много за ефективността на автомобилния транспорт. Разглеждат се няколко важни критерия, включително технологични иновации, комфорт, безопасност, управляемост, икономия на гориво, екологичен отпечатък и обща оперативност в работен режим.

[✕]


Камионите на Scania от новото поколение спечелиха Камион на годината 2017 г., когато бяха представени в Европа. Камионите на Scania, Volvo, Iveco и Volkswagen бяха претенденти в първата надпревара Камион на годината на Южна Америка.

<< Обратно към новините