Scania предлага летящ старт за модерните летища

10.10.2019

Scania предлага летящ старт за модерните летища

Scania показва съвременни алтернативи за задвижване по рампи и писти. Хибридите на Scania перфектно съответстват на камионите за кетъринг. DC16 315 - новият V8 двигател с мощност 710 к.с., е идеален за противопожарни и спасителни превозни средства, отговарящи на Euro 6 и Фаза 5.

[✕]

Четири персонализирани превозни средства, като всяко от тях заема челните места в съответната сфера на работно приложение.

Във времената, когато туристическата индустрия се фокусира върху устойчивостта, Scania е на между летището в Мюнхен с представителна селекция от превозни средства, двигатели и решения за рампи и писти. Летищните оператори могат да използват решения, базирани на алтернативни горива и хибриди от модулната гама на Scania, за да намалят въглеродния отпечатък.

[✕]


„Камионите за кетъринг и противопожарните камиони имат малък годишен пробег, но все пак чрез алтернативните горива могат значително да допринесат за повишаване устойчивостта на летищата. Всеки принос е важен и в това отношение виждаме нарастваща информираност от страна на нашите клиенти.“ “, казва Александър Власкамп, старши вицепрезидент и ръководител на Scania Trucks.

Scania предлага и индустриални двигатели, отговарящи на най-новите изисквания за емисионната Фаза V, които осигуряват отлична горивна ефективност. Най-новото допълнение в гамата е DC16 315, е V8 и произвежда 710 к.с.. Той отговаря както на Euro 6, така и на Фаза V. Всички индустриални двигатели на Scania са базирани на водещите в бранша си двигатели на камиони. Те предлагат същото ниво на здравина и достъпност, както и възможност за използване на световната дистрибуторска мрежа за резервни части и сервизи на Scania.

Големите летища са зависими ор разнообразни по вид превозни средства за обслужване и поддръжка. Ето защо решенията на Scania, базирани на алтернативни горива като биоетанол, биогаз, биодизел или хибриди, са важни, въпреки че всеки отделен автомобил има сравнително малък годишен пробег или работни часове.
Scania е единственият производител на оборудване, който предлага камиони, автобуси, шасита и двигатели, които също имат пълна гама алтернативни решения в задвижването и захранването.

От превозни средстваза бедствия и аварии, пътнически транспорт, камиони за кетъринг или различни видове автомобили за поддръжка, включително снегопочистващи машини, които могат да работят с по-нисък въглероден отпечатък и отлична експлоатация в икономичен режим.

<< Обратно към новините