Irizar с пълна гама иновативни автобуси на Busworld

16.09.2019

Irizar с пълна гама иновативни автобуси на Busworld

На международното изложение за градски и междуградски автобуси Busworld, което ще се проведе между 18 и 23 октомври, Irizar Group ще представи новите си технологии и стратегията за устойчивост на компанията.

[✕]

Irizar ще покаже пълната си гама от хибридни, електрически автобуси, и автобуси със самоносеща конструкция, както и множество технологични иновации, ключови за бъдещето на бранда. Irizar Group, която тази година отбелязва своята 130-годишнина, продължава да се ангажира с разработването на нови решения и услуги, които да гарантират по-устойчиво бъдеще в икономически, социален и екологичен план. В синхрон с годишнината си, Irizar Group ще покаже своя капацитет за иновации и технологии на Busworld, където ще представи и стратегията си за бъдещето.

Това ще се случи на щанд 636 в зала 6 на изложението, където на площ от 2000 м2 Irizar и Irizar e-mobile, ще изложат шест автобуса от последно поколение: два със самоносеща конструкция Irizar (Irizar i8 и Irizar i6S), два хибридни междуградски автобуса (новите Irizar i4 и Irizar i3) и два електрически автобуса (новите ie bus и ie tram).

Всички тези превозни средства са иновативни по отношение на достъпността, безопасността, технологиите и устойчивостта. Представянето на цялостни решения за електромобилност за градовете ще бъде особено важно, в епохата на прехода на обществения транспорт към нулеви емисии. На щанда ще има и място, посветено на технологиите, където ще бъдат изложени различни технологични решения, разработени и произведени от Irizar.

Представянето на всички тези разработки, които показват позицията на Irizar във всички сегменти на пътническия транспорт, включително случаен транспорт, както и в обществения, градски, междуградски и междуселищен транспорт, ще се проведе на щанда на компанията на 18 октомври от 11.30 часа местно време.

Busworld е перфектното място за Irizar да отпразнува 130-годишния си юбилей и да покаже своята ангажираност към обществото, предлагайки услуги с висока добавена стойност на своите клиенти в ключови аспекти като дизайн, персонализиране, безопасност, експлоатационни разходи, бъдещи технологии и устойчивост.

<< Обратно към новините