Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

RAM 1500 идва в Европа

13.09.2019

RAM 1500 идва в Европа

Klintberg & Way Automotive Sa обявява европейския дебют на изцяло новия 2019 RAM 1500, оборудван с двигател eTorque.

[✕]

Klintberg & Way Automotive Sa, официалният европейски вносител за автомобили Dodge и RAM от 2017 г., потвърждава присъствието си чрез широко разпространена мрежа от официални дилъри и нов продукт. Компанията обявява европейския дебют (от септември 2019) на изцяло новия 2019 RAM 1500, оборудван с двигател eTorque - уникалната хибридна система с регенеративно спиране, наричана и BSG.

Това е изпълнение на анонса за значителни подобрения в RAM напртавен по време на автомобилното изложение в Детройт. Ново поколение пикап, характеризиращ се с по-добра икономия на гориво, повече мощност, повече полезен товар, капацитет на теглене и управляемост.

Леката хибридна система eTorque е комбинирана със стандартния 5,7-литров Hemi V8 двигател и заменя традиционния алтернатор на двигателя с моторен генератор, който изпълнява няколко функции. Ефектът от системата eTorque е видим, когато газовите двигатели работят на ниска скорост, между празен ход и 1500 об / мин, осигурявайки допълнителен въртящ момент от 176 Нм.

Хибридната система разширява обхвата на въртящия момент за разлика, вместо да добавя към върховия въртящ момент. Намаляването на ниския въртящ момент помага да се придвижват тежки товари от спряло положение, осигурява незабавна мощност и отнема натоварване от силовия агрегат. Тази изключителна ефективност се комбинира с намаляване на разхода на гориво и емисиите на CO2 с около 10%.

<< Обратно към новините