Нов бранд дизайн за Volkswagen Commercial Vehicles

10.09.2019

Нов бранд дизайн за Volkswagen Commercial Vehicles

Ново лого и нови дигитални опции за клиентите. Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) активира своя нов бранд дизайн в синхрон с бранда Volkswagen Passenger Cars.

[✕]

Клиентите са на фокус. Никога досега бранда Volkswagen Commercial Vehicles не е бил по-близо до клиентите си. „Сега ние представяме новата версия на T6. По-дигитална, свързана и съвременна отвсякога. От началото на тази година VWCV пое по пътя на новата си идентичност. BUZZ според мен е най-емоционално привлекателното средство в семейството ни. Няма по-добър момент от сегашния за ребрендинг на VWCV", казва Хайнц-Юрген Льов, член на Управителния съвет, отдел Продажби и маркетинг в компанията.

Трансформацията става все по-видима с всеки изминал ден. Всичко активно се адаптира към тази нова посока - от визуалния език до цялостния корпоративен дизайн на печатните продукти, онлайн присъствието на VWCV, брандирането на търговските партньори и накрая актуалното лого на марката. От компанията заявяват, че това подчертава прехода на бранда от класически автомобилен производител, произвеждащ лекотоварни превозни средства, към съвременен доставчик на бъдещи решения за мобилност.

<< Обратно към новините