Mercedes-Benz EQV дебютира в Щутгарт

27.08.2019

Mercedes-Benz EQV дебютира в Щутгарт

Mercedes-Benz Vans представи Concept EQV като технически параметри на автомобилното изложение в Женева през март 2019 г. Сега серийната версия на Mercedes-Benz EQV, с комбинирана консумация на енергия: 27,0 кВтч/100 км; комбинирани емисии на CO2 - 0 гр/км, отпразнува своя дебют в Щутгарт.

[✕]

Следващият член от семейството на Mercedes EQ комбинира мобилност без вредни емисии с впечатляващи способности за шофиране, висока функционалност и естетичен дизайн. Това е първият изцяло електрически премиум MPV от Mercedes-Benz. Mercedes-Benz EQV ще бъде показан на публиката за първи път на тазгодишното изложение IAA (12 до 22 септември).

Техническите акценти включват обхват от 405 километра и бързо зареждане на високо напрежение на батерията от 10 до 80% за по-малко от 45 минути. Mercedes-Benz EQV също предлага изключителен комфорт в интериора и несравнима гъвкавост. Клиентите могат да избират и между две различни колесни основи.

Сред другите екстри са увеличено пространство благодарение инсталирането на високоволтова батерия под пода, интелигентност и свързаност с благодарение на функции, специфични за MBUX и EQ. Дизайн на интериора и екстериора в специфичната естетика на EQ.

Следвайки eVito и eSprinter, Mercedes-Benz Vans представя първото си електрическо превозно средство, позиционирано за частна и търговска употреба.

<< Обратно към новините