Karsan със стратегическа сделка във Франция

15.08.2019

Karsan със стратегическа сделка във Франция

Турският автомобилен производител Karsan увеличава инвестициите си и разширява мрежата си от продукти и услуги на външните пазари. Karsan подписа споразумение за партньорство с френския си дистрибутор HCI (Hervouet Corporate Industry) и придоби 50% от акциите на местната компания.

[✕]

С новото партньорство, Karsan ще получи разрешение да кандидатства за публични търгове във Франция и така ще увеличи пазарния си дял на френския пазар.

Заместник-генералният директор по търговските въпроси на компанията, Музафер Арпачоглу, коментира: "HCI има ноу-хау и традиции във Франция, което съчетано с широкото им клиентско портфолио, ще допринесат за развитието ни на този пазар. Нашите електрически автобисо Jest Electric и Atak Electric със своите компактни размери от 6 и 8 метра са особено търсени във Франция. Но се надяваме да видим още по-голяма част от нашата електрическа гама по френските пътища. Вече получихме 13 поръчки за електрически превозни средства за този пазар".

[✕]


HCI обслужва френския пазар от много години със своите екологични, надеждни, високопроизводителни превозни средства и професионален екип. Като звено на HCI Group, компанията отговаря на изискванията в сектора на обществения транспорт със своята широка гама от продукти. Дистрибуционната мрежа на HCI Group включва Франция, Люксембург и Белгия.

<< Обратно към новините