Bridgestone с 3 нови премиум гуми за камиони и автобуси

05.06.2019

Bridgestone с 3 нови премиум гуми за камиони и автобуси

Bridgestone представя новите си гуми в сегмента „Камиони и автобуси“. Това са Duravis R002 и COACH-AP 001, в допълнение към наскоро лансираната Ecopia H002.

[✕]

Тези гуми са проектирани да намалят общите разходи при управлението на автопарковете, като същевременно предлагат най-високи нива на безопасност, ефективност и комфорт. Трите нови продукта на Bridgestone - Duravis R002, COACH-AP 001 и Ecopia H002 са разработени, тествани и произведени в Европа, в партньорство с автопаркове - клиенти. Duravis R002 предлага изключително подобрен период на износване, за да намали значително експлоатационните разходи на автопарковете.

Първият продукт на Bridgestone, изцяло посветен на сегмента на автобусите - COACH-AP 001 предлага ефективност и комфорт без никакви компромиси по отношение на безопасността. А наскоро лансираната Ecopia H002 е икономична гума, проектирана, за да помогне на дългосрочните операции на автопарка да намалят оперативните си разходи и CO2 емисиите. И трите гуми са напълно в съответствие със строгите законодателства на ЕС, особено по отношение на CO2 емисиите и нивата на шума.

Трите нови гуми ще могат да бъдат проследени с електронна система за маркиране RFID (радиочестотна идентификация), добавяйки стойност към клиентите, които искат да се възползват от свързаност и предсказуема поддръжка на пътищата.

<< Обратно към новините