Флотилията на Дискордиа достигна 600 камиона

23.05.2019

Флотилията на Дискордиа достигна 600 камиона

За да отбележи разрастването си, компанията постави специален брандинг на задните врати на ремаркето на 600-ия камион, с обединяващо послание към всички шофьори – „Заедно по пътя на успеха“.

[✕]

Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващи се транспортно-логистични компании в Европа, разшири флотилията си до 600 камиона. 100-те тежкотоварни автомобила, в които компанията инвестира за последните шест месеца, също са от най-ново поколение и отговарят на всички изисквания за автомобили от стандарт Евро-6.
Дискордиа ще продължи и за в бъдеще да увеличава автомобилната си флотилия. След представянето на 600-ия камион плановете за растеж до края на годината се допълват от направената поръчка на още 180 нови и модерни камиона, с които компанията частично ще обновиавто парка си, внедрявайки последно поколение иновации от сферата на транспорта. До 2022 г. компанията планира броят на собствения й превоз да достигне до внушителните 1400 камиона.

[✕]


десетки иновативни решения за повишаване на ефективността на работа, компанията за пореден път затвърждава лидерските си позиции в сферата на транспорта и логистиката.
„Изключително сме щастливи, че за 6 месеца успяхме да увеличим флотилията си с още 100 нови камиона. За нас е голямо постижение да сме единствената компания в страната с автопарк от над 600 високотехнологични тежкотоварни автомобила по стандарт Евро-6. Вярваме, че на първо място всяка компания трябва да бъде социално отговора и действията й не трябва да вредят на околните, затова инвестициите в най-новите технологии, системи и опазващи околната среда превозни средства са наш основен приоритет. Стремежът ни за бъдещ успех е изцяло насочен към това Дискордиа да продължи да бъде сред водещите превозвачески компании на пазара и да допринася за развитието на транспорта и спедицията“, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Дискордиа.
Използвайки собствен, по-различен и иновативен бизнес модел, Дискордиa бележи забележителен растеж и устойчивост. Ключов фактор за успеха на компанията са редицата системи, които Дискордиа постоянно внедрява, за да спомогне ефективното управление на процесите във фирмата, оптимизацията на транспортния процес, контрола по изразходването на гориво, отделянето на минимално количество вредни емисии в атмосферата и не на последно място, безмерната безопасност по време на работа.

<< Обратно към новините