Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Шмиц Каргобул откри новия си център в София

23.05.2019

Шмиц Каргобул откри новия си център в София

Нова голяма стъпка в развитието на Шмиц Каргобул ЕООД България дава възможност на екипа да предлага на клиентите повече завършени решения и по-качествено обслужване. Лидерската позиция, която фирмата има през годините, задължава екипа й да продължава да търси, да работи още по-целенасочено и да намира все повече възможности да подкрепя бизнеса на клиентите.

[✕]

На новото място на бул. Самоковско шосе фирмата ще разполага с голяма наличност на нови и употребявани полуремаркета. Екипът работи усилено и за осигуряването на голямо количество налични резервни части в магазина на новия сервизен център. Освен гаранционни и извънгаранционно ремонти на полуремаркета в новия сервизен център ще се извършват прегледи на употребявани полуремаркета за обратно изкупуване, както и на такива, които са продадени с договор за обратно изкупуване. Първата стъпка от развитието на сервизния център - сглобяването на брезентови полуремаркета е факт от средата на май. В близко бъдеще е планирано сглобяването и на надстройки и самосвални кошове.Управителят на Шмиц Каргобул България ЕООД Георги Цветков благодари на партньорите от Геотрейдинг за коректното им партньорство и професионален подход. Той също им обеща, че щом са заедно, „нещата ще се случат“. Целта пред екипа на Шмиц Каргобул България е ясна – работа за успеха на бизнеса на клиентите.
Кристоф Дене, търговски директор за Централна Европа, представи начина, по който се развива в Централна Европа компанията № 1 в бранша, чиято история е започнала преди повече от 125 години. Откакто компанията е официално представена на българския пазар, тя също е водеща – благодарение на своя екип и на клиентите. Новото място е стратегическо за развиване възможностите на Шмиц Каргобул България: всичко на едно място – нови и употребявани полуремаркета, резревни части, сервиз.

Важна част от развитието на Schmitz Cargobull в Централна Европа е залагането все повече на цифровизация, тенденция, която проличава и от участието на компанията на изложението Транспорт и логистика в Мюнхен. Schmitz Cargobull преминава към производството на хладилни полуремаркета, оборудвани с телематика и смята, че по този начин гарантира на клиентите си, че ще получават правилното решение и за този вид превози.
Георги Цветков представи особеностите и предимствата на два от най-важните продукти на марката – новото триосно брезентово полуремарке с тристранно разоборудване Power Curtain и хладилното S.KO COOL.

Между предимствата на Power Curtain той посочи отпадането на необходимостта от страничните алуминиеви или дървени лати, вградените в страниците усилени колани с арамидни нишки, вградената защита против срязване на страничните брезенти, усилените междинни колони, патентования усилен таван и олекотената със 150 килограма конструкция. Три реда гъвкави колани улесняват укрепването при групажни товари. Обслужването на Power Curtain от водачите е улеснено при спазване на високи стандарти за безопасност. Ефективно, новаторско и сигурно, полуремаркето е преминало успешно теста ЕN 12642 Code XL.Интелигентното (100% Smart) полуремарке S.KO COOL е продукт, с който в компанията се гордеят с основание - в него са приложени множество добри и практични решения. Хладилният агрегат е нов, високоефективен, с 3 режима на работа, по-лек с 50 килограма, по-тих, с много прецизно температурно управление Bosch и чудесен common rail двигател от Hatz. Разходът на гориво е намален с 10 на сто. Многофункционалният под е заварена вана от рифелована ламарина, която предпазва от подхлъзване и лесно се почиства. Новите задни LED светлини се забелязват отдалеч и при много намалена видимост. Новост е и предпазната плоча със страничен кант, която подобрява защитата дори при странично куплиране, а двойните ролкови буфери отзад абсорбират енергията при удари.

S.KO COOL има Pharma сертификат и посредством TrailerConnect Telematic осигурява прецизно наблюдение и контрол в реално време на превозваните медикаменти или други продукти. Серия сензори позволяват да се следят показатели като температурата в до 4 зони, положението на вратите, пробега, налягането в гумите, състоянието на спирачните накладки, нивото на горивото за агрегата, състоянието на акумулатора, куплирано ли е ремаркето с влекач.

<< Обратно към новините