Goodyear представи нови модели гуми и клиентски решения

21.05.2019

Goodyear представи нови модели гуми и клиентски решения

В средата на май Goodyear представи на клиенти и специализирани медии гама от нови модели гуми за превозвачите и решения за управление състоянието на гумите.

[✕]

KMAX GEN-2 и FUELMAX GEN-2 са новото, второ поколение гуми за товарни превози, носещи на клиентите повече предимства по отношение на горивна ефективност, свързаност и увеличен пробег при всякакви атмосферни условия. KMAX GEN-2 и FUELMAX GEN-2, съответно за управляеми и за двигателни колела, постепенно ще заменят KMAX и FUELMAX - две добре познати линии от модели, които дебютираха през 2013 година. Първите типоразмери от новото поколение вече започват да излизат на пазара.

При KMAX GEN-2, които са разработени предимно за превозвачи, изпълняващи регионални превози, ударението е поставено върху пробег, който да съответства на очакванията към премиум гуми, по-добро поведение при тежки атмосферни условия, по-добро сцепление с пътя, повишена устойчивост към повреди, подобрена горивната ефективност (с 5% при гумите за задвижващи колела).

Гамата FUELMAX GEN-2 е ориентирана към автопаркове, работещи основно на дълги разстояния. Запазено е ниското съпротивление при търкаляне и съответно – намален разход на гориво, като това е съчетано с удължен пробег – до 10%, повишено сцепление с пътя, по-безшумна работа при търкаляне и с до 30% по-добри показатели при тежки атмосферни условия.

Част от предимствата на новите продукти бяха демонстрирани убедително на изпитателния полигон Миревал край Монпелие, Франция.

Goodyear Total Mobility пък е ново цялостно предложение, насочено към парковете от превозни средства с комерсиално предназначение. То комбинира:
- пълна гама гуми от премиум марки за пътни товарни превози и за автобуси от всички видове;
- пакет от мониторингови решения, използващи информация, получавана по време на движение, както и решения за прогнозен анализ;
- над 2000 сервизни точки в цяла Европа.

Goodyear Total Mobility е гъвкава система, използваща вече проверени и доказали се решения. Тя предлага хиляди възможни комбинации за разработване на специализирани решения за всеки клиент на флота, включително избор на подходящите гуми за съответните приложения, интелигентни технологии, които опростяват всекидневната работа, както и мрежа за пълно обслужване, за да могат превозните средства да работят, а не да престояват.

С тази система Goodyear помага на клиентите да работят ефективно в променящите се условия, да извличат максимума от своите активи и бизнесът им да бъде успешен.

Подробности за Goodyear Total Mobility очаквайте в бр. 5 на КАМИОНИ, а новите гами гуми ще представим в брой 6.

<< Обратно към новините