Голямото TRUCK EXPO идва отново

16.05.2019

Голямото TRUCK EXPO идва отново

За поредна година летище „Лесново“ ще посрещне лятото с най-големите на пътя. TRUCK EXPO 2019 идва от 6 до 8 юни с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. За първи път в програмата очаквайте TRUCK TUNNING SHOW.

DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, YUTONG, MAHINDRA и др. ще представят новите си модели и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства. Различните нива на автономност и системите за намаляване на разхода на гориво, са на качествено ново ниво. За първа година ще видим дързостта на производителите да навлязат на нови сегменти на пазара, като предложат камиони на газ или изцяло електрически автобуси. Производителите са готови да покажат и новите конструктивни изисквания за осигуряване на „пряка видимост“ при тежките машини, които значително намаляват мъртвите зони на видимост пред и отстрани на шофьора, според новите европейски регламенти за безопасност. По традиция в изложението ще участват и водещи марки лекотоварни автомобили, ремаркета и полуремаркета, фирми за сервизно оборудване, резервни части, оборудване и екипировка, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

През 2019 г. организаторът на TRUCK EXPO - Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България - ще постави акцента върху потребителското изживяване – с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. Премиера на изложението ще направи и TRUCK TUNING SHOW - съпътстващо събитие, където водещи марки ще покажат уникални тунинговани влекачи. Там ще видим новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Очакват Ви още атракции на пистата за тест драйв в 14.30 ч., занимания за деца и много забавления за всички.

За най-запалените фенове на тежките возила има и още една изненада. Един от посетителите на TRUCK EXPO 2019 ще има шанса да спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING през юли. Просто трябва да се регистрирате и да дойдете на изложението от 6 до 8 юни. Ако сте късметлия, през юли ще стигнете до Словакия за голямото състезание за "чудовища" на колела - най-атрактивното събитие за 2019-та. Тук камионите летят без ограничител със скорост до 300 км./ч. Въпреки невъобразимия грохот, има богата съпътстваща програма, концерти и зашеметяващи камиони, които гарантират страхотно изживяване. Шансът си струва, защото ако видите зрелището на Летище „Лесново“, може да видите безплатно и най-голямото зрелище за камиони в Европа.

Входът за TRUCK EXPO 2019 е свободен. Необходима е предварителна регистрация.

<< Обратно към новините