НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Излезе 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

Обучения за професионални шофьори без опит в София и Бургас

14.05.2019

Обучения за професионални шофьори без опит в София и Бургас

Безплатни обучения за професионални шофьори без опит ще се проведат на 16 и 17 май в Бургас и на 18 и 21 май в София. Основната цел на обученията е да се повишат знанията и уменията на новите водачи с категория С+Е. Те ще получат информация и съвети от първо лице от професионалисти с дългогодишен опит.

[✕]

Инициативата е на водещата логистична компания Транспрес и Volvo Trucks България. Програмата е разработенa в отговор на множество запитвания от шофьори без стаж за нужда от допълнително обучение.

Обучителите ще предадат знанията си при работа с различните конфигурации камиони и ремаркета. Шофьорите ще се запознаят с новите технологии при камионите и софтуерните решения, които водачите използват ежедневно в работа си. В обученията са включени и демонстрации за правилно и безопасно боравене с автомобилите и прилежащите към тях ремаркета и контейнери. Участниците ще могат да зададат всичките си въпроси относно професията, необходимите стъпки и документи за започване на работа.

[✕]


За повече информация и записвания:
Професионален шофьор – старт в кариерата - Бургас
Професионален шофьор – старт в кариерата - София

<< Обратно към новините