Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Електрическа офанзива на PSA при вановете

03.05.2019

Електрическа офанзива на PSA при вановете

PSA Group представи кратък преглед на електрифицираната версия на Peugeot Boxer Electric на Автосалона за търговски превозни средства в Бирмингам, състоял се от 30 април до 2 май.

[✕]

Големият ван Peugeot Boxer Electric ще бъде предложен с две нива на автономност в зависимост от версията: 225 км за дължини L1 и L2 и 270 км за дължини L3 и L4. След като бъдат производедени в завода в Севел, в близост до Пескара, автомобилите ще бъдат електрифицирани и хомологирани от партньора BD AUTO.

В сегмента на средноразмерните ванове Peugeot Expert и Traveller ще предложат електрифицирана версия през 2020 г. В сегмента на малките вановете Partner Electric съществува от 1998 г. насам. Новото поколение на този ван ще бъде налично с електрифицирана версия до 2021 г.

От 1 септември тази година, благодарение на правилните технологични избори - SCR (Селективна каталитична редукция) и GPF (Филтър за твърди частици при бензиновите двигатели), гамата лекотоварни автомобили на PSA Group (както стандартни, така и трансформирани автомобили) има всичко необходимо да завърши успешно тази нова стъпка към стандарта Евро-6 с тестовата процедура WLTP, отразяваща по-реалистичен разход на гориво в реална употреба.

„В съответствие със стратегическия ни план Push to Pass, ние продължаваме да електрифицираме цялата си гама. Тези нови предложения са основно конкурентно предимство за нашите марки в един силно конкурентен сегмент, какъвто е този на лекотоварните автомобили. Това е възможност да подсилим лидерската си позиция в Европа, като отговорим на новата нужда от шофиране с нулеви емисии. В същото време не се отказваме от полезните и висококачествени услуги, които предлагаме на професионалните ни клиенти, свързани с разнообразните им и високи изисквания“, каза Филип Нарбебуру, старши вицепрезидент Лекотоварни автомобили в PSA Group.

<< Обратно към новините