Силвър Стар празнува 2 години в България

02.04.2019

Силвър Стар празнува 2 години в България

Официалният представител на Mercedes-Benz Силвър Стар прaзнува 2 години от старта на дейността си в България. Генералният дистрибутор на Daimler AG за продажбите и следпродажбеното обслужване на Mercedes-Benz инвестира над 25 млн. евро у нас през посочения период. Допълнително, компанията вложи 12 млн. евро в резервни части и автомобили на склад.

[✕]

За първите две години в България Силвър Стар отчита положителни резултати по всички звена, включително леки автомобили, ванове и камиони, както и употребявани автомобили и следпродажбено обслужване. Наскоро компанията инвестира и в ново представителство – шоурум и сервизен център в Бургас.

„Поставихме си за цел до 2020 г. да бъдем №1 на българския пазар и по всичко личи, че вървим в правилна посока. Минахме през много предизвикателства, за да постигнем успехите, с които можем да се похвалим днес. За мен е истинско удовлетворение да видя, че макар и млада компания, на едва 2 години, имаме мотивиран и квалифициран екип, който достойно представлява Mercedes-Benz в България. И тази година сме заложили високи цели, но аз вярвам, че Силвър Стар има капацитет дори да ги надмине”, обяви Ролф-Юрген Заерле, генерален мениджър на Силвър Стар България.

В компанията работят над 400 човека, заети в различните представителства в София, Бургас, Варна и Пловдив. Екипът системно преминава през нови обучителни програми, сертифицирани от Daimler AG.

По случай втория си рожден ден в България Силвър Стар ще подари три тестдрайв уикенда на своите последователи в социалните мрежи Facebook и Instagram. Късметлиите ще бъдат избрани на случаен принцип в официалната страница на компанията във Facebook Mercedes-Benz in Bulgaria и ще имат възможност да се насладят на най-новите технологични решения на модерните автомобили.

<< Обратно към новините