Volvo Trucks търси шофьори на камиони, спасили живот

22.02.2019

Volvo Trucks търси шофьори на камиони, спасили живот

Историите на шофьори на камиони, спасили живот, ще разкаже Volvo Trucks в рамките на кампанията „Героите зад волана – Героите зад кадър“. Инициативата стартира у нас през 2018 година с над 20 видеа, чиято цел беше да привлече общественото внимание върху важността на професията и огромния труд, който полагат родните професионалисти.

[✕]

“Посланията на нашите герои вече достигнаха до над 300 000 души в социалните мрежи. Те успяха да обединят и професионалната общност, да създадат усещане за гордост. Постигнатите резултати и убедеността ни, че професията и уменията на тези над 100 000 българските шофьори заслужават да бъдат представени по достоен начин, ни мотивират да продължим кампанията и през 2019 година”, обясни Иван Зънзов, търговски директор, Волво Тракс България. “Желанието ни тази година е да обърнем специално внимание на важната ролята на професионалните шофьори за безопасността на пътя”, допълни той.

Затова от днес до 15 март компанията ще търси представители на професията, които да се включат със своите истории по темата “Героите зад волана: Да спасиш живот”. В предварителния кастинг могат да се включат всички желаещи, които искат да разкажат как те или техен колега са предотвратили пътен инцидент или са се включили в действия за спасяване на човешки живот. Интересни ще бъдат и разказите за шофьори доставили пратка или товар, който е спасил живот. Във фокуса на кампанията попадат и професионалистите, които обучават или информират колегите си или другите участници в движението за повишаване на безопасността на пътя.

Всички те могат да се включат като изпратят своята история във видео, аудио или текстови формат на страницата на Волво Груп България във Facebook. Част от тях ще бъдат заснети във видеа в рамките на кампанията, а първите 20 участника ще получат и специален подарък – оригинална фланелка на Volvo Trucks.

“Вярваме, че сред нас има много истински герои. Може би някои от тях се притесняват да разкажат историята си, но се надяваме колегите и приятелите им да го направят вместо тях. Те заслужават уважение, а и така заедно можем да опровергаем мита, че именно шофьорите на камиони създават опасни ситуации в движението”, призовават от компанията.

<< Обратно към новините