Iveco: най-активен потребител на LNG в транспорта

19.02.2019

Iveco: най-активен потребител на LNG в транспорта

Iveco спечели наградата „Най-активен потребител на втечнен природен газ в транспорта“ на срещата на върха на малките потребители на LNG.

[✕]

Срещата се проведе в Милано, Италия и участие в него взеха множество специалисти от всички сфери на промишлеността, но специализирани в малките проекти. Бяха споделени различни подходи, съобразени с конкретните нужди, за да се гарантират ефективните практики. Това важи с особена сила за транспорта при операциите с пратки с малък размер и градските доставки. Компанията Iveco бе поканена на събитието за участва в панелната дискусия на тема „Доставките на бъдещето. LNG като гориво“.

Представителят на Iveco Марко Ликардо отговарящ за средните и тежки камиони в компанията сподели на сцената вижданията си с представители на Енергийният институт Делта, Италианската асоциация за биогаз, Администрацията на пристанищната мрежа на Сардинския морски регион, Министерството на морските въпроси на Португалия и Европейската Комисията. Той представи визията на Iveco за устойчив транспорт, който разглежда природния газ като зряло решение, особено за превоз на стоки и транспорт на дълги разстояния - гледна точка, която се подкрепя от институциите и правителствата на Европейския съюз чрез политики и субсидии, насочени към насърчаване на използването на това алтернативно гориво и развитието на необходимата инфраструктура.Бяха връчени и наградите на малките потребители на LNG, като Iveco бе отличен за лидерството си в областта на транспорта.

<< Обратно към новините