CTE Trailers България представлява MAX Trailer у нас

30.01.2019

CTE Trailers България представлява MAX Trailer у нас

От няколко месеца насам на пазара на полуремаркета у нас навлиза новата компания CTE trailers България. Тя е дъщерна компания на CTE trailers Румъния. От широкото портфолио на CTE trailers е много интересна марката MAX Trailer, която предлага продукти за превоз на особено тежки товари.

[✕]

Марката MAX Trailer e пусната на пазара през 2012 г., като оттогава досега е била пионерска в дейността си. Висококачествените превозни средства могат да бъдат конфигурирани така, че да отговарят на специфичните нужди на клиентите, използвайки модулна система за товари от 15 до 60 тона. Продуктовата гама на MAX Trailer включва нископлатформени полуремаркета, ремаркета с плато, полуремаркета, баластни ремаркета, полуремаркета с ремарке и ремаркета с теглич.

Макар че принадлежи към групата Faymonville, MAX Trailer не се фокусира върху усъвършенствани персонализирани превозни средства като компанията-майка, а върху стандартизацията, като целта е да се съчетаят качество и ефективност на разходите. Faymonville поставя цялото си ноу-хау и опит в изграждането на превозните средства MAX Trailer, за да произвежда стандартни ремаркета с високо качество. Производството се основава на изключително съвременни технологии и процеси, точно за да се гарантира качеството на продукта.

Продуктова гама
Продуктовата гама се състои от полуремаркета с 2 до 6 оси, всички модели имат стандартна ширина от 2540 мм, а някои от тях могат да се разширяват. Стандартният модел е оборудван с пневматично окачване и твърди управляеми оси. На най-голям интерес от страна на клиентите се радват моделите MAX100 и MAX200, като и двата са предназначени за извършване на специализиран транспорт в областта на промишлеността, строителството и благоустройството.

Моделът MAX100 е 2- до 6-осно удължаващо се полуремарке с възможност за транспортиране на строителни, пътно-строителни, горски и селскостопански машини, както и промишлени изделия. Моделът MAX200 е с плосък под, с 3 или 4 оси, със или без с възможност за удължаване (до 2 пъти).

Продуктовата гама на MAX Trailer се допълва от ремаркето MAX300 с 2 или 3 централни оси и рампи, предназначени за транспортиране на машини. MAX410 е полуремарке с 3 до 5 оси и с плосък под, специализирано в транспортирането на кранови компоненти и тежести, а MAX510 е ремарке с нисък под с две оси, предна гърловина с възможност за премахване при товаренето и разтегателен плосък под, предназначен за тежък и специализиран транспорт. Най-новото превозно средство, добавено към продуктовата гама, е MAX600 - въртящо се ремарке с 3 или 4 оси и предназначено за строителството и обществения сектор, специализирано за транспортиране на багери, строително оборудване и друго работно оборудване.

<< Обратно към новините