Volvo е Автобус на годината 2019 в Испания

25.01.2019

Volvo е Автобус на годината 2019 в Испания

Новата гама туристически автобуси Volvo 9000 спечели престижната награда Автобус на годината 2019 в Испания.

[✕]

Испанското туристическо списание Revista Viajeros награди новия лайнер от гамата Volvo 9000 с престижното отличие Автобус на годината 2019 в Испания. Новата гамата на шведския производител бе отличена за комфорта, безопасността, лекотата при управление и мощността на задвижващата система. Церемонията по награждаването се състоя на 23 януари в Мадрид.

Престижното отличие е част от националните награди за най-добрите търговски превозни средства на испанския пазар. Те се определят от жури, съставено от работещи в сферата на транспорта и индустрията мениджъри и управители, експерти, оператори, асоциации, органи, производители и туристически агенти. Наградите са най-престижните в транспортния сектор и журито се състои от.„Много се гордеем с тази награда. Винаги е чест да получиш отличие от такъв калибър и за нас тя е признание за усилията на целия екип, ангажиран с дизайна и превръщането на Volvo 9000 от скица в този прекрасен туристически автобус“, каза Хайме Верду, търговски директор на Volvo Buses в Испания.

Световният дебют на гамата Volvo 9000 бе през 2018 година. Първите автобуси от нея ще започнат да се движат по испанските пътища през следващите няколко месеца.

<< Обратно към новините