30 нови Iveco Stralis NP за Jost Group

22.01.2019

30 нови Iveco Stralis NP за Jost Group

Iveco достави 30 камиона Stralis NP на Jost Group. Компанията се стреми да преобразува флота си, така че 35% от него да бъде задвижван на втечнен природен газ (LNG) до 2020 година.

[✕]

Поредната крачка напред в тази насока Jost Group направи в самото начало на 2019 година с избора на Iveco Stralis NP. Моделът беше коронован за Камион на годината с ниски нива на замърсяване във Великобритания, както и Устойчив камион на годината 2019 в Италия. Новите 30 камиона ще заменят 4-годишни дизелови превозни средства във флота на компанията, който наброява повече от 1400 камиона, в това число и 132 Iveco Stralis, които на които работят на компресиран природен газ (CNG).

„В Jost Group са си поставили конкретни цели за устойчиво развитие, а изборът на Stralis NP ясно показва тяхната вяра в природния газ като надеждно решение за зелен транспорт. Много се радваме, че са решили да обновят своя автопарк, доверявайки се на нашия опит с тази технология, както и на дилърската ни мрежа. С по-ниската консумация на газ, новите камиони Stralis NP ще намалят значително текущите им разходи“, заяви на церемонията по предаването на новите влекачи бизнес директорът на Iveco за държавите от Бенелюкс Джон Венстра.

<< Обратно към новините