Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Шмиц Каргобул и Геотрейдинг сключиха договор за партньорство

17.12.2018

Шмиц Каргобул и Геотрейдинг сключиха договор за партньорство

Сервизният център на Геотрейдинг АД - ProAuto в град София вече е официален сервизен партньор на Шмиц Каргобул България ЕООД, след като двете компании сключиха договор за партньорство.

[✕]

В ProAuto се извършва цялостна поддръжка на всички гаранционни и следгаранционни ремаркета и полуремаркета, произведени от немската компания Schmitz Cargobull. Целта е в дългосрочен план стратегическото партньорство между двете компании да доведе до предоставянето на клиентите по-качествени сервизни услуги и цялостни решения.

„За Шмиц Каргобул България това партньорство е голяма стъпка напред в нашето развитие. То ни дава възможност да предложим завършени решения и високо качество на обслужване на нашите клиенти“, каза Георги Цветков, управител на Шмиц Каргобул България ЕООД.„За нас това партньорство е ключово, защото ни дава възможност да развием в нова насока сервизната ни дейност“, коментира от своя страна изпълнителният директор на Геотрейдинг АД - д-р Иван Вутов.В резултат на новото партньорство офисът на Шмиц Каргобул България ЕООД се премести на ул. „Самоковско шосе“ №101 в сервизната база на ProAuto - Горубляне. Освен с офис площите българският представител на Schmitz Cargobull разполага на място с голям паркинг с налични нови и употребявани полуремаркета. Заедно с гаранционните и следгаранционните ремонти в сервизната база се извършват и прегледи на употребявани полуремаркета в случаите на обратно изкупуване и след изтичането на договори за Buy-Back Планира се осигуряване на голяма наличност на оригинални резерви части, които да бъдат продавани директно от магазина в сервизния център на ProAuto. Развитието на сервизната база предвижда още сглобяването на нови полуремаркета, надстройки и самосвални кошове.

<< Обратно към новините