Идва рекорден Busworld Europe 2019 в Брюксел

13.12.2018

Идва рекорден Busworld Europe 2019 в Брюксел

След 24 издания в живописното белгийско градче Кортрейк Busworld Europе се мести в столицата на Белгия и Европа - Брюксел. Следващото, 25-то издание на най-голямото международно автобусно изложение ще се проведе в залите на Brussels Expo от 18 до 23 октомври 2019 г.

Лесен достъп от международно летище и жп-гара в близост до изложбения център, повече възможности за настаняване на изложители и посетители, оживен град с възможности за развлечения, Европейската комисия на следващия ъгъл... - всичко това е Брюксел.

Предстоящото изложение е изцяло запълнено, съобщиха организаторите. То ще отбележи ръст на изложбените площи с 50 % - от 40 000 на 60 000 кв. м и вече е ясно, че ще бъде най-голямото изложение в историята на Busworld Europe.

Повече изложбена площ, повече изложители, повече автобуси, които да бъдат видени, пипнати, разгледани отвън и отвътре, тествани... Посетителите ще трябва да предвидят по-дълъг престой в Брюксел в дните на Busworld Europe 2019 - 18-23 октомври следващата година.
Пълният списък на изложителите може да бъде разгледан на www.busworldeurope.org.

В рамките на изложението - от 21 до 23 октомври ще се проведе и традиционната Международната автобусна конференция, организирана в сътрудничество от UITP и Busworld Academy. А посетителите могат да комбинират посещение на изложението с участие в интересни семинари.

Наскоро организаторите отправиха покана към желаещите да бъдат лектори в тези семинари. Заинтересованите могат да кандидатстват до 28 февруари 2019 г., а повече информация могат да намерят на уеб сайта www.busconference.com.

Busworld започва съществуването си през 1971 г. и след повече от 45 успешни години е най-известното международно изложение в света, посветено на автобусната индустрия. Busworld Europe има световно значение, а сателитни изложения от международната верига се провеждат в Русия, Индия, Китай, Индонезия, Казахстан, Колумбия и Турция.

Busworld Academy е платформа за обучение и знания, създадена от Busworld през 2013 г. Основната й дейност е споделяне на опит чрез конференции, семинари, работни срещи.

<< Обратно към новините