Евромаркет разширява базата си в София

27.11.2018

Евромаркет разширява базата си в София

С церемония по първа копка бе даден старта на строителството на 2 нови сгради в корпоративно-сервизния център на Евромаркет Груп в София.

[✕]

Освен разширение на административната база, допълващо дейността на фирмите от холдинга, в тях ще се помещават също демонстрационни центрове, модерни конферентни зали и нови сервизни звена за продуктите на някои от топ партньорите на компанията – Toyota Material Handling (складова техника), Doosan Machine Tools (металорежеща техника) и Mitutoyo (измервателна техника), както и допълнителни помещения към сервиза на Евромаркет Кънстракшън. На новите площи ще бъде разположен и административен център със сервиз на iTrucks – оторизиран представител на Iveco за България и най-ново попълнение в групата на Евромаркет.
Първата копка на сградите бе направена от мениджъри на компанията –Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет, Борис Спасов, изпълнителен директор на Евромаркет Кънстракшън, Николай Станчев, изпълнителен директор на Евромаркет Кари, Добромир Петков, изпълнителен директор на Евромаркет Метал Холд и Стефан Джелепов, изпълнителен директор на Евромаркет Измервателна техника.
„За нас е изключителна гордост да стартираме този дългоочакван проект след една динамична и силна за холдинга година, сподели Боряна Радева, главен мениджър на Евромаркет Груп. - Пазарът расте, бизнесът ни също и затова за нас е важно да отговаряме на растящите нужди на нашите клиенти. Надяваме се с новите шоуруми да покажем по най-атрактивен начин последните технологични постижения на нашите партньори от Toyota, Doosan Machine Tools и Mitutoyo, както и да предложим още по-качествен и бърз сервиз, за да оправдаем доверието, което клиентите ни гласуват.”
Освен служители на Евромаркет на церемонията присъстваха също приятели и бизнес партньори на компанията, както и гости от чужбина.
Очаква се новите сгради да бъдат открити през втората половина на 2019 г.

<< Обратно към новините