Възраждат Busworld China в Шанхай

10.10.2018

Следващото издание на изложението е през март 2019 година

Възраждат Busworld China в Шанхай

След седемгодишно прекъсване Busworld International и VNU Exhibitions Asia Ltd. отново станаха партньори, за да рестартират Busworld Asia в китайския мегаполис Шанхай.

През следващата година изложението се завръща на непрекъснато променящия се китайски пазар под нова марка - Busworld China. Фокусът му ще е върху подпомагане и улесняване на търговията с автобуси, компоненти и услуги за тях в необятната страна и с акцент върху автобусите, задвижвани от чиста енергия.

Последното издание на Busworld Asia в Шанхай беше през 2011 г. След това изложението бе организирано в Гуанджду и Пекин в сътрудничество с други партньори, за да се завърне сега там, откъдето е тръгнало.

Busworld China ще се провежда в разположения в центъра на Шанхай Shanghai World Expo Exhibition & Convention Center (SWEECC). Първото издание на тридневното автобусно изложение ще се състои от 11 до 13 март 2019 г.

Възраждането на Busworld China ще бъде основно в три направления. Изложбените площи ще бъдат полезна платформа за производители на автобуси, възли, агрегати и компоненти за тях, както от Китай, така и от чужбина. Серията от прояви на Busworld Academy Congress пък ще продължи и в Китай, като ще сподели с местните производители и транспортни оператори добри практики по отношение на сигурност и ефективност при автобусните превози. На изложението ще бъдат присъдени и връчени и награди на производители - за изключителния годишен принос в сферата на ефективността, за иновации, за информационното обезпечаване на пътниците, за дизайн и комфорт...

Busworld International и VNU Exhibitions Азия са посетили най-големите китайски производители на автобуси и са дискутирали нагласата им към рестарт на изложението. Списъкът на заинтересовани от участие в изложението включва Yutong Bus, King Long Motor Group, Golden Dragon, Higer Bus, BYD, Foton AUV, CRRC, Sunlong, Sunwin, Skywell... Китайската асоциация за градски градски транспорт (CUPTA) и Китайската асоциация за обществен транспорт (CRTA) също са били привлечени в обсъждането на рестарта.

VNU Exhibitions Asia е съвместно дружество на Royal Dutch Jaarbeurs и Keylong Exhibitions Service Co., Ltd. Като един от най-старите компании в сектора в страната, VNU Exhibitions Asia е лидер в китайската изложбена индустрия в продължение на повече от две десетилетия. Компанията е домакин на над 20 изложби и конференции в Китай всяка година, с обща изложбена площ от над 600 000 квадратни метра. Фирмата е със седалище в Шанхай.

<< Обратно към новините